Wil je je Vinyl Platen of Audio Verkopen?

Wij geven de beste prijs!

bel dan 0643077414

LICENSE BY FLOWERTREE
In 2017 zijn we begonnen met een vintageaudio en platenzaak in Emmen en omgeving ,omdat Emmen nog geen platenzaak had en het vinyl weer populair werd zijn we begonnen met The Vintage Store Emmen we zitten in de Mijn Kraam Emmen. Vanaf dat moment brengt deze Vinylplaten winkel, gevestigd in ‘t centrum van Emmen, zowel Zendpiraten, muziekliefhebbers als muzikanten bij elkaar en hebben we alle muziek die ze maar nodig hebben.ook hebben we een vinyl label genaamd Viking Vinyl en komen we regelmatig met een nieuwe single uit.


Met een keuze voor The Vintage Store Emmen ben je er zeker van dat je een uitstekende klantenservice een zeer nette prijs en de mooiste muziek krijgt. Lees verder of neem even contact op voor meer informatie.

Ons adres van de winkel is The Vintage Store Noorderpassage 25 7811 CW Emmen in Mijn Kraam Emmen .we zijn te bereiken op nummer 0619195514.

En voor inkoop van luxe goederenen vinyl 0643077414


Verzend en retourbeleid

Retour en Privacy Beleid

 

Retourbeleid

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Uiteraard kan er altijd iets mis gaan. Mocht een bestelling toch niet geheel aan uw wensen voldoen, dan mag u deze retour zenden.

Wij vragen u de retour te zenden artikelen zorgvuldig te verpakken. U heeft vanaf het moment van ontvangst zeven dagen bedenktijd. Mocht u de bestelling retour willen zenden, dan dient u dit binnen zeven dagen via de telefoon of mail bij ons aan te geven.

Vanaf het moment van aanmelding van retourzending heeft u veertien dagen de tijd om de bestelling aan ons retour te zenden.

Vikingvinyl betaalt de door u de betaalde prijs, met uitzondering van de retour en verzendkosten van de zending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.

U kunt bij retourzending een mail sturen naar: info@vikingvinyl.nl

info@e-belts.nl of bellen naar: +31 (0) 619195514 Wij horen graag waarom u de bestelling wilt retourneren, omdat ons dat kan helpen bij het verder verbeteren van onze service en producten.

Privacy Beleid: 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22-09-2022.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Vikingvinyl. U dient zich ervan bewust te zijn dat Vikingvinyl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Vikingvinyl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze dienstenWanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Vikingvinyl of die van een derde Nederlandse partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.


Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Viking Vinyl

noorderpassage 25 

7811CW Emmen

info@vikingvinyl.nl

+31 (0)619195514